október 2017

Rendkívüli történelemóra

admin cs, 10/26/2017 - 11:23
Rendkívüli történelemórát tartott iskolánkban 2017. szeptember 26-án Pete László Miklós tanár, író, a Történelmi Regényírók Társaságának tagja. A téma a TRT-nek a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával megjelent Oratores, Bellatores, Laboratores – Kalandok és életképek a magyar középkor világából című remek novelláskötete volt.

4. esemény: Kis iskola nagy lehetőségekkel

admin k, 10/24/2017 - 09:59

4. esemény: Kis iskola nagy lehetőségekkel

A Gyulai SZC Ady Endre- Bay Zoltán Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája minden évben tart Nyílt napokat a továbbtanulás előtt álló nyolcadik osztályos diákoknak, azok szüleinek, tanárainak. A megnyitó és képzési kínálat bemutatása után órákon vehetnek részt a látogatók és interaktív foglalkozások keretében kipróbálhatják, az oktatott szakmákhoz használt eszközöket. Képes beszámolóban pedig az iskolai rendezvényekről és az iskolai életről is tájékoztatunk. Ezeken az alkalmakon elmondjuk az iskolában megszerezhető végzettségeket és a munkaerőpiacon történő elhelyezkedés utáni lehetőségeket, karrierutakat. A nap különlegessége, hogy lehetőséget kínálunk vendégeinknek a Posta és iskolatörténeti kiállítás megtekintésére. Itt gyűjtöttük össze a több, mint 50 éve folyó képzés díjait, képeit és a diákok által készített dokumentumokat, képeket.

Megvalósítás ideje: 2018. december 10.

3. esemény: Szakmabemutató délután

admin k, 10/24/2017 - 09:57

3. esemény: Szakmabemutató délután

A Gyulai SZC Ady Endre- Bay Zoltán Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájában hagyomány, hogy a névadó születésnapjához kapcsolódva megemlékezést és egyéb programokat szervezünk a diákoknak. Az Ady-hét keretén belül először kerül megrendezésre egy olyan délután, ahol a vendégek kipróbálhatják a szakmák eszközeit, megismerkedhetnek az iskolánkban folyó képzésekkel, találkozhatnak diákjainkkal. Minden szakma keretében interaktív programokkal várjuk a résztvevőket. Lehet levelet bélyegezni, QR kódot gyártani, Lego-robottal foglalkozni, pénzt számolni.

Megvalósítás ideje: 2018. november 20.

2. esemény: Ismerd meg iskolánkat, szakmáinkat!

admin k, 10/24/2017 - 09:56

2. esemény: Ismerd meg iskolánkat, szakmáinkat!

A Gyulai SZC Ady Endre- Bay Zoltán Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája minden évben tart Nyílt napokat a továbbtanulás előtt álló nyolcadik osztályos diákoknak, azok szüleinek, tanárainak. A megnyitó és képzési kínálat bemutatása után órákon vehetnek részt a látogatók és interaktív foglalkozások keretében kipróbálhatják, az oktatott szakmákhoz használt eszközöket. Képes beszámolóban pedig az iskolai rendezvényekről és az iskolai életről is tájékoztatunk. Ezeken az alkalmakon elmondjuk az iskolában megszerezhető
végzettségeket és a munkaerőpiacon történő elhelyezkedés utáni lehetőségeket, karrierutakat.

Megvalósítés ideje: 2018. november 10.

1. esemény: Call of Ady – verseny megnyitó

admin p, 10/20/2017 - 09:46

1. esemény: Call of Ady – verseny megnyitó

A Gyulai SZC Ady Endre- Bay Zoltán Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája által életre hívott, egyre nagyobb érdeklődésnek örvendő, internet alapú csapatverseny 2017 évi sorozatának megnyitója. A versenyre informatikus diákjaink készítik fel az iskolai gépeket és kötik őket hálózatba. A megmérettetésre 5 fős csapatok neveznek és a rendszergazda diákjaink biztosítják a technikai hátteret, ezáltal is gyakorolva leendő szakmájukat. A megnyitón bemutatkoznak a résztvevő csapatok, majd ismertetjük az előkészítő tevékenységeket és a verseny szabályait.

Megvalósítás ideje: 2018. november 06. 14:00

Iskolánk története

GYULAI SZAKKÉPZÉSI CENTRUM ADY ENDRE- BAY ZOLTÁN SZAKGIMNÁZIUMA ÉS SZAKKÖZÉPISKOLÁJA

Tanáraink

Tanáraink:

 

Pedagógus

tanított tantárgyak

Fogadóóra