november 2019

Ady-hét 5.nap DÖK programok

admin p, 11/22/2019 - 18:31
Ady-hét végére tartogatta a Diákönkormányzat a "legütősebb" programot. Elsőként szervezték meg Olimpia nevű vetélkedőjüket. Hadi Imre tanár úr vezetésével az osztályok DÖK képviselői készítették elő a feladatokat és látták el az "állomásfőnökséget". Fontos az életben a kooperáció, a csapatban dolgozás, ezért már rendszeressé vált, hogy vegyes csapatokba osztják be a pedagógusok a diákokat.

Ady-hét 4. nap Ping-Pong

admin cs, 11/21/2019 - 18:06

A hét vége felé még mindig vártak különböző programok a diákokra. Ez a délután a Ping-pong és Csocsó játékról szólt. A vállalkozó szellemű versenyzők a játszmák után is maradtak, hogy a játék öröméért még üssék egy kicsit a labdát. A szervező 9/B és 11/A osztály két helyszínen várta a résztvevőket. Az e-sport népszerűsége egyre nő, tapasztaljuk, hogy diákjaink is hódolnak ezeknek a játékoknak.

Ady-hét 3. nap Robotváltó

admin sze, 11/20/2019 - 18:01

Ez a nap egy kicsit az informatikáé volt, de játékos és szintén rendhagyó formában. A 12/A osztály várta a versenyezni szándékozó diákokat és érdeklődőket egy Lego-robot versennyel. Az elkészített akadálypályán a robottal időre kellet végighaladni. Itt az ügyes irányítás és pontosság, valamint a gyorsaság számított. A várakozás közben lehetőség kínálkozott a baráti beszélgetésre és mókázásra is.

Ady-hét 2. nap Quizz

admin k, 11/19/2019 - 17:54

Ez a nap a tudás és általános műveltség körül forgott. A 10/A osztály szervezett Quizzz vetélkedőt ahol minden osztály képviseltette magát. Megtöltöttük a Városi Könyvtár nagy olvasótermét és vidám hangulatban kerestük a legtöbb kérdésre helyesen válaszoló diákot. A több fordulós vetélkedőn mindenki jól érezte magát és egy kicsit talán örült annak, hogy az iskolában tanultakat tudta hasznosítani.

Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara látogatása

admin k, 11/19/2019 - 00:00

Iskolánkba látogattak a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara képviselői. Pintér Magda és Butora Hajnalka beszélt a tanulás fontosságáról a diákoknak. Elhangzott, hogy milyen lehetőségeik vannak az iskolai tanulmányok befejezése után. A vendégek a "Határokon átnyúló Hálózat a szakmai karrierfejlesztés támogatására a határmenti térségben " pályázat keretében készített kis ajándékot adtak át végzős tanulóinknak. 

Sné

Ady-hét 1. nap Just Dance

admin h, 11/18/2019 - 17:41

A hagyományos Ady-hét nem hagyományosan indult, hiszen a 11 és 12. évfolyamos tanulóink Budapestre utaztak. lehetőséget kaptak, hogy a Parlamenti különórán részt vegyenek. Az első napon így a 9.A osztály által szervezett Just Dance programot a 10. évfolyamosokkal együtt tudtuk megtartani. A program elején kiderült mindenki számára, hogy nem a tánc érdekli a diákokat elsősorban, így gyorsan váltottak a Bowlinra majd focira a játékban.