december 2019

Zacher Gábor előadás

admin cs, 12/19/2019 - 00:00

Iskolánk tanulói részt vettek Zacher Gábor toxikológus főorvos előadásán a Művelődési Központban. A köszöntő után az előadó elmondta, hogy értékrendszert, jövőképet és példaképet kell teremteni a gyerekeknek ahhoz, hogy jó döntéseket tudjanak hozni. Fontos, hogy a megfelelő pillanatban tudjanak nemet mondani. A kábítószerek veszélyein kívül felhívta a figyelmet az egyre több esetben előforduló telefonfüggőségre is.

Parlamenti különóra és rendhagyó fizika óra

admin k, 12/10/2019 - 00:00

Az Ady-héten igyekeztünk rendhagyó módon tudást átadni diákjainknak. Hétfőn a 11-12 évfolyam diákjai az Országházban vettek részt Parlamenti különórán, ahol diákjaink megnyerték a játékot és egy torta boldog tulajdonosai lettek. Kedden rendhagyó fizika órán vehettek részt a Fizika csodája címmel.

Mikulás-nap

admin p, 12/06/2019 - 00:00

Tavalyi tanévben hagyományteremtő szándékkal hirdette meg iskolánk Diákönkormányzata a Mikulás- napot, melynek lényege, hogy aki tud, az mikulás sapkában legyen ezen a napon. Elérkezett a december 6.-a és kíváncsian méregették egymást a diákok, hogy ki hozott sapit és fogja felvenni. A nap végén mindig készül egy közös kép a sapisokról. Iskolánk nevelőtestülete is örömmel csatlakozott az akcióhoz. Sokan voltunk. :)

Pályakör vetélkedő 2019

admin k, 12/03/2019 - 00:00

A Sarkadi Gyerekesély program keretében folyó pályaorientációs tevékenység keretében került megrendezésre az internetes Pályakör elnevezésű vetélkedő. Iskolánk 7 diákja eredményesen szerepelt és az első 10 helyezett között végzett. Gratulálunk!