Európai Szakképzési Hét 2019

3. esemény: Kis iskola nagy lehetőségekkel!

admin h, 10/14/2019 - 12:00

A Gyulai SZC Ady Endre- Bay Zoltán Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája minden évben tart Nyílt napokat a továbbtanulás előtt álló nyolcadik osztályos diákoknak, azok szüleinek, tanárainak. A megnyitó és képzési kínálat bemutatása után órákon vehetnek részt a látogatók és interaktív foglalkozások keretében kipróbálhatják, az oktatott szakmákhoz használt eszközöket. Képes beszámolóban pedig az iskolai rendezvényekről és az iskolai életről is tájékoztatunk. Ezeken az alkalmakon elmondjuk az iskolában megszerezhető végzettségeket és a munkaerőpiacon történő elhelyezkedés utáni lehetőségeket, karrierutakat. A nap különlegessége, hogy lehetőséget kínálunk vendégeinknek a Posta és iskolatörténeti kiállítás megtekintésére. Itt gyűjtöttük össze a több, mint 50 éve folyó képzés díjait, képeit és a diákok által készített dokumentumokat, képeket.

Megvalósítás ideje: 2019. december 10. 9:00

2. esemény: Szakmabemutató délután

admin h, 10/14/2019 - 12:00

A Gyulai SZC Ady Endre- Bay Zoltán Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájában hagyomány, hogy a névadó születésnapjához kapcsolódva megemlékezést és egyéb programokat szervezünk a diákoknak. Az Ady-hét keretén belül először kerül megrendezésre egy olyan délután, ahol a vendégek kipróbálhatják a szakmák eszközeit, megismerkedhetnek az iskolánkban folyó képzésekkel, találkozhatnak diákjainkkal. Minden szakma keretében interaktív programokkal várjuk a résztvevőket. Lehet levelet bélyegezni, QR kódot gyártani, Lego-robottal foglalkozni, pénzt számolni.

Megvalósítás ideje: 2019. november 19. 14:00

1. esemény: Ismerd meg iskolánkat, szakmáinkat!

admin h, 10/14/2019 - 11:55

A Gyulai SZC Ady Endre- Bay Zoltán Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája minden évben tart Nyílt napokat a továbbtanulás előtt álló nyolcadik osztályos diákoknak, azok szüleinek, tanárainak. A megnyitó és képzési kínálat bemutatása után órákon vehetnek részt a látogatók és interaktív foglalkozások keretében kipróbálhatják, az oktatott szakmákhoz használt eszközöket. Képes beszámolóban pedig az iskolai rendezvényekről és az iskolai életről is tájékoztatunk. Ezeken az alkalmakon elmondjuk az iskolában megszerezhető végzettségeket és a munkaerőpiacon történő elhelyezkedés utáni lehetőségeket, karrierutakat.

Megvalósítés ideje: 2019. november 12. 9:00

Oldalak